Dogs Pride
Collenstaartweg 12A
7443 RP Nijverdal
T: 0548 610799 / 06- 290 66 520 (Heidi)
(bereikbaar tussen 14.00 en 19.00 uur)
E: info@dogspride.eu

Dogs Pride is ingeschreven in het handelsregister onder K.v.K. nummer: 08221380
BTW: NL128905700B01


Wie zijn wij

Wij zijn Heidi en Raymondo en onze uit de hand gelopen hobby begon in 2004 bij de aankoop van onze eerste Siberian Husky. Wij rolden gaandeweg de wereld van de sledehondensport in en hadden het geluk dat we begeleid werden door oud mushers/trainers in binnen- en buitenland en die ook in de top (hebben ge-) lopen, zowel in de sprint als mid distance. In 2010 zijn wij gestart met het bedrijf Dogs Pride, daarmee verzorgden wij sledehondentochten, demo's en (step) trainingen, ook werden wij geregeld benaderd als gastspreker op scholen. Door uitval van honden (ouderdom/ziekte) werd besloten met de sledehondetochten en de demo's te stoppen. Met veel plezier kijken wij terug op deze periode waarbij wij veel mensen hebben leren kennen en ook veel mensen hebben kunnen helpen of laten genieten van de Siberian Husky. Maar ook mensen hebben geholpen of laten kennismaken met de sport in al zijn facetten. Zo kwam er ook de vraag naar materiaal voor bijvoorbeeld het steppen, canicross en de sledehondensport en werd eind 2011 onze website Run with Pride een feit.
 
Eind 2014/ begin 2015 besloten wij het roer om te gooien en Dogs Pride nieuw leven in te blazen. Ditmaal geen sledehondentochten maar als leverancier en distributeur. Wij waren al bezig met een eigen productie toen Neewa ons benaderde. Na goed contact en enkele seizoenen het materiaal getest te hebben met onze eigen honden, besloten we om de stap naar distributeur te wagen. Neewa is een onderdeel van Agripool en zij zijn in 2012 gestart met de productie van honden(sport) artikelen. De open communicatie, het materiaal en hun visie sluiten aan op die van ons. Het welzijn van de honden is de kern in het gehele Neewa-project. Zij schroomden niet om samen te werken met professionals en trainers uit de diverse hondensporten. Producten die zijn ontworpen om de prestaties van honden, zowel in de sport als ook voor de reguliere huishond, te optimaliseren.
  

Gediplomeerd Stepinstructeur

Raymondo is gediplomeerd stepinstructeur en verzorgd clinics/workshops steppen. Steppen met de hond voor- en naast de step, maar ook zonder hond. Run with Pride/Dogs Pride heeft zich in 2015 aangesloten bij het team van Actief metInzicht.
.
Op een verantwoorde manier actief bezig zijn met je hond. Het gedrag (leren) lezen van je hond, terwijl je samen bezig bent. Maar ook het leren van de juiste step technieken, de basis (!), om lichamelijke klachten uit te sluiten.

Actief metInzicht verzorgt activiteiten met oog voor de baas, maar vooral voor de hond. En dat sluit perfect aan op onze visie!